Три жени татуираха „Благой“ по телата си (СНИМКИ)

Три жени татуираха „Благой“ по телата си (СНИМКИ)
Христина Витанова с надпис „Благо“

Три жени (до този момент) са татуирали името на Благой Георгиев – Джизъса по телата си.
Оказва се, че не само най-новата изгора на плейбоя има татуировка с името Благой, показа проверка на ТВМЕДИА. 

Преди Полина Спасова, последната мацка на мачото, на тази крачка са се решили фолкпевицата Лияна, както и гимнастичката Христина Витанова, от която Джизъса има две деца.

Лияна имаше кратка любовна афера с него, но явно доста зашеметяваща, след като без да му мисли си татуира името му върху рамото си. Аналогична е ситуацията с Витанова, която написа „Благой“ на китката си.

Не е ясно дали към днешна дата татусите още стоят в този си вид или са заличени. Най-вероятно са преправени на нови, тъй като и с двете отдавна Благо Джизъса не поддържа никакви отношения.

Хубавото е, че живеем във времена на нови технологии, които позволяват заличаването на мастилото с лазери. Иначе името на Благой щеше да краси завинаги телата на бившите му.

Лияна бе избрала латиница: Blago в сърце

Както е добре известно, самият Джизъс е луд на тема татуировки. Той има стотици по тялото си, сред които слова от Библията, имената на четирите си деца и тук-там името на някоя бивша. Като например Златка Райкова. Неотдавна той увековечи напис „Злати“ по тялото си. Но двамата взеха, че се разделиха заради системните изневери на бившия футболист. И така, Златка остана в миналото. Най-вероятно и името ѝ ще бъде преправено на някое ново дамско, шегуват се интриганти.