Трагедия! 14-годишни изроди заклаха наш студент в Лондон

Трагедия! 14-годишни изроди заклаха наш студент в Лондон

21-годишният Габриел Стоянов, студен в Лондон и родом от Варна, е починал след като е бил намушкан от трима 14-годишни на улицата. Българинът е бил атакуван минути преди полунощ в петък срещу събота на „Бромли Роуд”. Улицата се намира в сравнително спокоен квартал и в близост до централната част на английската столица, където подобни криминални престъпления са нетипични.

Нападателите са били трима и са намушкали многократно с нож младия мъж. Той е бил откаран в болница, където е починал в следобедните часове в събота, съобщава британският сайт Standard.co.uk

Полицията вече е арестувала 14-годишно момче и издирва съучастниците му, които най-вероятно са на същата възраст, пишат британските медии. Няколко души са станали свидетели на нападението, като разследващите ги призовават да се свържат с тях. Търси се информация и от шофьори, чиито видео регистратори в автомобилите може да са заснели инцидента.

„Анонимността е гарантирана“, казват разследващите в Лондон.

Някои медии на Острова пишат, че Габриел е бил в страната заради мач на любимия си отбор „Арсенал“. ТВМЕДИА обаче научи, че той е бил студент там, като през последните 2 години завързал доста приятелства заради благия си характер. Стоянов не бил агресивен, не употребявал алкохол и наркотици, бил ученолюбив и възпитан.

„Ти беше истински джентълмен, имаше златно сърце и целият живот беше пред теб. Беше обичан от всички и ще ни липсваш”, написа в социалните мрежи близкият приятел на българина Елиът Джоунс. Той вече е събрал над 4 хил. паунда, за да помогне на семейството на жертвата.

Габриел Стоянов е учил във варненското училище „Св. Климент Охридски”, след което е продължил образованието си в Англия.