Сузанита зарязана, гледа бебето сама

Сузанита зарязана, гледа бебето сама

Драмите около щерката на чалга динозавъра Орхан Мурад не спират. Сузанита се канеше да покори цяла България с музикалната си кариера, но всичко, което постига е само крачки назад и тонове проблеми. Един обикновен спортист я покори, направи ѝ  бебе и избяга…

Сузанита призна, че вече не е с Марк Славов, който е баща на сина ѝ Матиас. Той я е напуснал с бебе на ръце и я е оставил да се оправя сама.

Очевидно бракът не значи нищо за новите поколения, които се женят, правят деца, а след няколко месеца се разделят, без да им мигне окото.

20-годишната Сузанита, която за крехките си години преживя какво ли не – алкохолна и наркотична зависимост, редица изцепки и безразборни контакти, в момента е изоставена и с пеленаче на ръце. Не е ясно каква е причината за решението на бившия ѝ благоверен Марк. Факт е обаче, че тя вече е изтрила всичките им общи снимки от Инстаграм, видя ТВМЕДИА.

Положението на бившата певица е много сложно, защото няма и пари, с които да изхранва детето си. Орхан Мурад се отрече от нея публично и обяви, че повече не иска да чува за дъщеря си, след като стана ясно, че тя се дрогира на поразия и е зарибена по наркотиците. 

Дъщерите на Орхан Мурад от първия му брак, които се явяват полусестри на Сузанита, също не искат да я видят, Единственият човек, на когото Сузи може да разчита, е майка ѝ Шенай, но и тя е зле с парите, след като Орхан се погрижи да не вземе нищо от развода им.

В последните дни Сузанита се държала като просякиня. Звъняла на приятели и познати да ги моли за пари назаем, но всички отказвали, пишат пък колегите от „Флагман“, цитирайки свои източници, близки до младото семейство.