Времена и нрави! Сузанита роди на живо

Времена и нрави! Сузанита роди на живо

Скандалната изпълнителка Сузанита, щерка на фолкдинозавъра Орхан Мурад, стана майка. Тя реши да заснеме на живо раждането на своята първородна рожба – Матиас. Момченцето се появи следобяд днес и е с тегло 3,600 кг.

Таткото на бебето предаваше онлайн в социалните мрежи какво се случва с жена му на лекарската кушетка. Така хилядите последователи на певицата станаха свидетели на най-щастливото събитие в живота ѝ. Не липсваше и укор под формата на коментари.

„Бива ли такова нещо! Да заснемате най-интимните моменти! Това не трябва да е публично достояние! Вие сте луди“, пишат в профила на Сузанита в Инстаграм. Вероятно тя е свикнала с рутинния интернет хейт и подминава подобни хапливи подмятания.

Сузанита изказа и своите разочарования, че не е успяла да роди по естествен начин, а се е наложило да ѝ направят секцио.

Изпълнителката, която до скоро имаше проблеми с дрогата и алкохола, не скри вълнението си и сълзи бликнаха от очите ѝ.

Ето какво написа тя:

Господ ме дари с още един прекрасен мъж. Днес отваряме нова страница и обявяваме старт на новия ни живот. По-смислен, по-красив и по-различен от всякога .Благодарна съм, че всичко мина благополучно, макар че не успях да родя естетствено, както исках и планирах.
9 месеца минаха ръка за ръка с какво ли не – рев, смях, трепет, съвкупност от всякакви емоции и мигове, хормонални настроения, хаос, но и много любов.. много!! Благодаря ти @markslavov , че беше до мен през цялото това време и ме подкрепяше във всичко. Благодаря и на проф.Пехливанов, д-р Бончев, Д-р Кренчев и на целия екип на АГ “Селена” за професионалното отношение.
Пожелаваме на всички хора много здраве на тях и на семействата им, а на тези, които не са изпитали такъв силен момент в живота си, то нека го изпитат.
Матиас Марк Славов – ти си всичко, от което съм се нуждаела и най-прекрасното нещо, което ни се е случвало.
Бъдете благословени!