Скала в България цери дископатии и безплодие

Скала в България цери дископатии и безплодие

Все по-голяма популярност придобива магически скален комплекс в близост до кюстендилското село Невестино. От древността за него се знае, че камъните там лекуват тялото и душата по все още необясним начин.
Последното свидетелство пред „Мистериите” на „Ретро” даде Емил Сотиров, емигрант в Чикаго. Човекът разказа, че е имал лумбаго, което не му давало мира. Когато емигрирал отвъд океана в началото на 90-те години, в продължение на четири години си изкарвал прехраната с чистене на магазини.

Има машини, но някъде те не могат да хванат хубаво и човек трябва да се навежда и да жули на ръка. Ето от това упражнение получих усложнението на кръста си“, разказва историята на своя здравословен проблем нашенецът.

Така се случило, че преди месец се прибрал в България и отишъл на гости на свой приятел в селото. Той го посъветвал да отидат до една слабо популярна природна забележителност, хем да се разтъпчат, хем въздух да подишат. Чудноватото място се намира в подножието на Конявската планина, в близост до малкото селце Лиляч.

„Аз съм си по-сензитивен от малък. Като доближихме района, усетих странно мравучкане по тялото. Викам си – Емиле, извади късмет, тука е силна енергийна зона“, споделя с усмивка Сотиров. Той бил изумен, че далеч от шумния път пред него се открил цял скален комплекс с причудливи форми и размери, разпръснати на голяма площ.

Гастарбайтерът наближил първите камъни, в които е оформено нещо като параклис. Твърди, че застанал между тях и в този миг усетил силно загряване в областта на кръста.

„Абе, някаква невидима ръка ме хвана и каквото ме мъчеше, го изтегли и запрати в небитието. От тогава, да чукна на дърво или камък, вече не знам, но болка нямам. Само нещо все едно че ми е правена свръхпрецизна лазерна операция“, разказва удивителни неща Емил.

Старгейт

Местните хора докладваха, че мястото има силата да пречиства човека от зли сили. Те се лепели по тялото под формата на невидими енергии, които пиели от силите на човека. После от тези невидими пиявици се появявали различни болести – я дископатия, я сърце, я тумори.

Прелюбопитна е и друга теория. Че всъщност мегалитният комплекс представлява площадка за пътуване към други звездни системи и галактики, дело на атланти. Нещо като Звезден портал. За да се осъществи този процес обаче, първо тялото трябвало да се изчисти на фино ниво, защото междузвездните пътешествия били свръхпрецизна работа. Освен това често по телата на земляните и гостите на планетата се лепели нисши създания, наричани „празителоси“. В началото тези същества (отговорни и за много от болестите ни) кръстосвали Вселената като нежелан багаж, докато един ден не била въведена системата за биологична хармонизация. С нейна помощ те отпадали като в санитарните канали за автомобили по днешните митници. Така в крайна сметка лечението било нещо като страничен ефект от процеса по звездно пътуване, твърдят медиуми. Вярна ли е тази история или не, само можем да гадаем. Но не спират да валят свидетелства за българи и чужденци, намерили лек в атлантския градеж.

Неврози

Доста били случаите и на помощ при страхови неврози, автоимунни заболявания, синдром на Сьогрен и други. Хората идвали с влошено състояние, натъпкани с медикаменти.

Жена от Пловдив получила в началото на миналата година панически атаки. Затворила се вкъщи, изпаднала в депресия. Нейни роднини я довели да се помоли на мястото, където има и черква, и да се докосне до вълшебните скали. По разкази на местни хора състоянието на страдалката се подобрило още при слизането към селото.

Третото око

Често болните са придружавани от местната екстрасенска Василка Анакиева. Със своите паранормални способности и радиестезични уреди тя също потвърждава, че мястото е рядък феномен. Махалото, с което Василка работи, се въртяло като подивяло. Тя обясни, че чудесата, които се случват в местността, наистина се дължат на факта, че целият мегалитен градеж е изпълнен по извънземна атлантска технология. Тя завихряла такива енергийни полета, че компасите също се въртели като пощурели, а човек изпадал в особено състояние на спокойствие и безвремие.

„Тука е много силно енергийно място. Под него и в самите скали има внедрени кристали и специални минерали. Щом се допреш до скалите, спиш като бебе. Отделно се зареждаш като акумулатор – дава ти се енергия да си бодър и свеж дни наред“, разказа ясновидката Василка.

Възрастната жена е установила, че най-силна е енергията при една скала, която местните наричат Провиралката.

Василка често води в района хора с едно или друго заболяване. По думите й много добър ефект се наблюдавал при жени, страдащи от безплодие.

„Те се провират през малкия отвор и, вярвате или не, оставят там проблема си, защото много скоро след това зачеват здрави рожби“, кълне се сензитивната дама. Според нея след „целебни процедури“ в района през последните години са се родили над 156 бебета.