Синът на Криси научил, че мама е мъртва на рождения си ден

Синът на Криси научил, че мама е мъртва на рождения си ден

9-годишното дете на брутално убитата Кристина Благоева е научило за смъртта на майка си… на рождения си ден. Тази ужасяваща подрбност издадоха със сълзи на очи близки до почерненото семейство.

На 7 април синът на убитата Криси трябвало да празнува с нея и татко си рождения си ден. Двамата са разведени, но въпреки това гледали детето в добри и приятелски отношения. Няколко дни по-рано тя не се прибрала от работа и нейните близки подали сигнал за изчезването ѝ.Благоева по всякакви начини е била тормозена от Калоян Каймакчийски, с когото се разделила преди 4 години. Убиецът си намерил друга жена, но така и не спрял да напомня на себе си на Кристина. 

Изродът вече има криминални регистрации за заплахи над жени, както и за палеж на автомобил за сплашване.
Той я причаква след работа и нахлува в автомобила ѝ, започва да я скубе и бие. Накрая я застрелва с огнестрелно оръжие, натиква тялото в колата. Облепя целия багажник с монтажна пяна и напуска местопрестъплението.
Трупът на жената е открит няколко дни по-късно в кв. Захарна фабрика.

Ченгетата бързо стигнали до убиеца, тъй като на работното ѝ място намерили бележка, в която тя пише, че ако се случи нещо с живота си да търсят Калоян. 
В бележката Кристина споменава, че Каймакчийски я е заплашил на 8 март, че това ще бъде последният празник в живота ѝ като майка и жена. Уви, изпълнява страховитата си заплаха и отнема живота ѝ без да му мигне окото.