Роналдо си удължи мъжкото достойнство с ботокс

Роналдо си удължи мъжкото достойнство с ботокс

На 37 Кристиано Роналдо продължава да впечатлява с физическата си форма. Петкратният носител на „Златната топка“ обаче не разчита само на природните си дадености в преследване на вечната младост и красота.

И докато перфектната му мускулатура се дължи на стриктна диета, усилени тренировки и чудесна генетика, португалецът все по-често прибягва до достиженията на козметичната хирургия.

Най-големият му съюзник е ботоксът. През последните години лицето му бе подложено на няколко процедури, но според испанските медии не е единствената част от тялото му, получила доза от препарата.

Джорджина ще се радва на новия размер, кикотят се западните медии

La Razon твърди, че Роналдо си е инжектирал ботокс в интимните части и по-конкретно в пениса. Новината бе цитирана и в испанския „Marca“, който по традиция се радва на по-високо обществено доверие. Вестта за уголемяването на мъжкото достойнство на топ играча съобщи и родната bTV.

Целта е увеличаване на дебелината на органа, като според експерти очакваният резултат е между един и три сантиметра. Ефектът трае до 2 години и е обратим. При интервенцията не са необходими шевове. Но пък и резултатите не са гарантирани.

Западните медии често припомнят, че Роналдо е много суетен. Още помним естествените му зъби, които далеч не бяха толкова бели и подредени, колкото са сега.

Едно обаче е ясно – каквото и да прави по себе си, жените му прощават леките корекции.

Кристиано има дългогодишна партньорка – Джорджина Родригес. С нея са семейство и имат няколко деца. Преди това Роналдо бе в дълга връзка със супермодела Ирина Шейк.