Промяната на Венета Райкова

Промяната на Венета Райкова

Водещата на култовото предаване от миналото „Горещо“ Венета Райкова е живото доказателство, че някой ден зубарите в класа могат да се превърнат в разкрепостени личности.

48-годишната блондинка дълги години живееше в скромност и притеснение, но като че ли в последно време тотално се преобрази. И визуално, и поведенчески.
За никого не е тайна, че след раздялата си с Тишо, от когото има син, Венета коренно промени живота си – удари го на купони, мъже и любов.
Изцяло подмени визията си – напомпа устни, освежи вида си и се превърна в изкустителката, за която дори самата тя не е предполагала, че може да се трансформира.

„Много често ме питат: “Как да разбера дали той ме обича”. Отговарям – мъжът обича, тогава, когато инвестира в жената – пари, внимание, емоции! Някои жени си мислят, че когато правят секс всеки ден мъжът ги обича, но сексът е физиология! Въпросът е в това – инвестира ли той в теб, или вкарва? И когато си отговорите честно само на този въпрос, ще знаете дали той ви обича“, размишлява Райкова.

На този етап обаче не разкрива подробности инвестира ли някой в нея или сама се грижи за себе си и сина си.

В интелектуалните среди все още не могат да осмислят факта, че точно тя се превърна в един от най-четените автори.

Райкова има няколко книги зад гърба си, които според редица поети са тотален кич и пошлост.

Тя обаче отвръща на хейтърите, че щом е сред най-продаваните автори, значи има за какво да ѝ завиждат.