Преслава се стопи до 40 кила

Преслава се стопи до 40 кила
Петя Колева – Преслава (преди)

Помен няма от някогашното пищно излъчване на Преслава. Изпълнителка номер едно на „Пайнер“ доста е прекалила с манията си за слабост и е заприлича на скелет. Нейни почитатели вече са притеснени, че тя не яде с дни, защото има вид на анорексичка. Нещо повече, тя тежи колкото дете в 5-ти клас.

От последната ѝ снимка, която си е публикувала в Instagram е видно, че гушата ѝ е сбръчкана като на пуйка.

„Преси, какво си причини на тялото и лицето… Преди беше толкова естествена, с твоя си нос, с твоите си зъби, с килограмите преди беше секси“, пишат в нета фенове, които явно предпочитат по-закръглени жени.

Истината е, че Преслава наистина се променни коренно визуално. Най-голяма полемика предзивика окастрения ѝ нос. Някои я сравняват с Майкъл Джексън. Тя обаче казва, че се харесва и не обръща внимание на негативните оценки. Същата е историята при друга бивша вече певица на „Пайнер“ – Камелия. Култовата блондинка, която дълги години, а и все още продължава да бъде в мокрите сънища на стотици хиляди български мъже (да не кажем на милиони) взе изненадващото решение да отреже носа си наполовина. Камелия се води нещо като секссимвола на лекия жанр и след операцията си определено разочарова дузина почитатели.

„Не разбирам този хейт. Носът си е мой, ще правя с него каквото си поискам“, скастри злобарите наскоро Ками.

„Оперирах си го заради проблем с носните капиляри“, оправда се пък изпълнителката на „Водка с утеха“ Преслава. Това се оказва дежурното оправдание на всички звезди, които крият, че всъщност имат комплекси от рождения си обонятелен орган.