Преслава увеличи хонорара си, за да пее по балове

Преслава увеличи хонорара си, за да пее по балове

8000 лв. струва да си поръчате Преслава за тържество. Графикът ѝ вече е запълнен с ангажименти покрай традиционните за месец май абитуриентски балове. 

Почитателите на изпълнителката на „Водка с утеха“ са категорични, че ги заслужава, защото е една от малкото, които пеят на живо и се раздават докрай за публиката.

„Преси прави голям купон, не идва, за да отбие номера. Има други изпълнители, които искат повече пари, но пеят на плейбек и го правят с нежелание, бързат да си тръгнат“, бранят я фенове.

Следващата по хонорар е Емануела, която също не може да се оплаче от участия и препълнен график.

Този месец изпълнителите на лекия жанр могат да се похвалят с най-много участия, за разлика от колегите си от попа, които имат изяви само на някое частно парти.

Повечето от завършващите след официалната си бална вечер ще забегнат към любимия Слънчев бряг, където чалготеките вече са открили сезона и чакат първите си клиенти.

Най-високият хонорар в бранша е на… Азис. Той отдавна не пее по балове, просто защото рядко някой може да си го позволи. Ако все пак има такъв мераклия, то той ще трябва да се раздели с 18 – 20 000 лв., което е просто стряскаща сума.

Меди, Галин и Илиян също са сред фаворитите на зрелостниците, припомня „Телеграф“.