Познахте ли я? Беше певица в миналото

Познахте ли я? Беше певица в миналото

Волната пеперуда на попфолка Кати все по-често присъства в медийното пространство. Певицата се отказа от кариерата си на фолк певица, след като стана майка и повече никога не се завърна на сцената. В последно време обаче тя стана все по-активна в социалните мрежи. Споделя снимки от пътувания, както и колекции бижута, които изработва и продава в онлайн бутик.

Кати от Перник стана популярна през 1999-2000 г., когато се роди мега хитът „Волна пеперуда“.

До този момент в ретро чалгата нямаше подобни „лековати“ и „закачливи“ изпълнители, а присъствието ѝ на фолксцената определено подразни много от нейните колежки, които се дистанцираха от нейното творчество и посредствени текстове.

Динозаврите в лекия жанр открито я наричаха бездарна като гласови данни и сценично поведение. Някои нейни колежки коментираха и фриволното ѝ поведение да се появява на участия с минижупи – нещо, което в момента не прави впечатление на никого. А и дори стана задължително условие за добра кариера и успех.

Въпреки тоновете нападки Кати не спря да се забавлява и да пее. Блондинката и коронованата за „Мис Брезник“  създаваше хит след хит и радваше публиката. „Нестрандартни сме“, „Най ми е добре с няколко мъже“, „Нон стоп“, „Кажи обичам те“ и др. звучха в дискотеките преди повече от 20 години, когато самата тя беше на приблизително толкова.

Днес Катя Михайлова е 45-годишна и за себе си казва, че е бизнесдама. Тя е разведена с бащата на детето си.

Паметливи хроникьори припомнят, че преди години Кати хвърли „бомбата“, като заяви в несъществуващото вече предаване „Горещо“, че е имала връзка с боса на ВИС Георги Илиев.

„Бяхме млади, много се обичахме. Имаше чиста любов между нас“, призна Кати, без капка свян и без притеснения, макар Илиев да беше женен за съпругата си Мая.

Подобни думи са изричали и други певици, но реално аферите им с Илиев са труднодоказуеми, тъй като той отдавна не е измежду живите, за да ги потвърди или отрече.

Много жени са признавали за любовни афери с Главния, но той имаше само една официална жена – Мая Илиева