Почина актрисата Кърсти Али, отне я ракът

Почина актрисата Кърсти Али, отне я ракът

Актрисата Кърсти Али, звезда от големия и малкия екран, известна с ролята си в сериала „Бар Наздраве“ и филми като „Виж кой говори“, е починала на 71-годишна възраст след кратка битка с рака, предаде CNN, цитирайки децата ѝ Тру и Лили Паркър в социалните мрежи.

„С тъга ви съобщаваме, че нашата невероятна, борбена и любяща майка почина след битка с рака, открит съвсем наскоро“, гласи изявлението.

„Тя беше заобиколена от най-близките си и се бореше с огромна сила, оставяйки ни увереност в безкрайната си радост от живота и всички приключения, които ѝ предстоят. Колкото и да беше емблематична на екрана, тя беше още по-невероятна майка и баба“, продължава изявлението на семейството, цитирано от БГНЕС.

Джон Траволта, който участва с Али в „Виж кой говори“ написа в Instagram: „Кирсти беше една от най-специалните връзки, които съм имал. Обичам те, Кирсти. Знам, че ще се видим отново.“

Актьорът от „Baywatch“ Паркър Стивънсън, който е женен за Али от 1983 до 1997 г. и е баща на двете ѝ деца, също отдаде почит към нея в социалните мрежи. В Instagram той написа: „Кирсти, толкова съм благодарен за годините ни заедно и за двете невероятно красиви деца, а сега и за внуците, които имаме. Ще ни липсваш.“