Пенелопе Крус: Преди 30 години не обърнах никакво внимание на Хавиер

Пенелопе Крус: Преди 30 години не обърнах никакво внимание на Хавиер
Тук Пенелопе е само на 18 години, без да предполага, че до нея стои любовта на живота й

 48 години навърши талантливата актриса Пенелопе Крус. По-ослепителна отвсякога, тя разкрива, че в далечната 1992 по време на снимките на трагикомедията „Шунка, шунка“ не е обърнала никакво внимание на настоящия си съпруг – актьора Хавиер Бардем, с който си партнирали в лентата.
Нещо повече, тя разказва, че той не е успял да разпали дори минимални симпатии у нея.
А ето ги днес – улегнали, с две деца, и по-щастливи отвсякога!

Родена в испанската столица Мадрид, като млада девойка Крус е танцьорка и дори напуска гимназия, за да се отдаде на танците.
По-късно тя се пренасочва към актьорската кариера и с ролите в ленти като „Готика“, „Ванила Скай“ и „Дрога“ печели любовта на публиката. Признанието за майсторството ѝ не закъснява и през 2008 година тя съвсем заслужено взима „Оскар“ за поддържаща женска роля във филма „Вики, Кристина Барселона“. Участието в шедьовъра на Уди Алън не само донася на актрисата престижното отличие, но и ѝ помага да открие любовта. На снимачната площадка на лентата пламва любовта между страстната испанка и настоящия ѝ съпруг Хавиер Бардем.

Всъщност двамата се запознават още през далечната 1992-а по време на снимките на филма „Шунка, шунка“, в който си партнират. Но тогава те са видимо незаинтересувани един от друг и минават години, докато двамата се погледнат с влюбени очи почти 30 години след това.

Днес те са щастливо женени от цели 10 години и са горди родители на син и дъщеря. И въпреки че е надхвърлила четиресетте, тя все още е една от най-харесваните дами в Холивуд, съвместяваща изящество и сексапил в едно. Твърдението ни се доказва и от факта, че Пенелопе бе провъзгласена за най-красивата жена в света преди 6 години, когато навърши 40.