Орлин Владимиров се върнал да яде, след като убил Ети

Орлин Владимиров се върнал да яде, след като убил Ети

В този момент Софийски градски съд разглежда делото срещу Орлин Владимиров, който уби жена си Ети преди две години. Трупът на младата жена бе открит в куфар, захвърлен във водоем край Перник.

В продължение на повече от месец Владимиров разиграваше театър пред ченгетата, че не знае къде е жена му.

33-годишната Евгения Чорбанова, по негови думи, излязла навън, най-вероятно на фитнес, и повече не се върнала.

Впоследствие криминалисти и психолози разплетоха казуса, като се оказа, че не друг, а Владимиров е ликвидирал съпругата си, която преди 8 години го е дарила със син. 
Той бил болезнено ревнив и не понесъл мисълта, че тя намеквала за раздяла. Монтирал подслушвателни устройства, сложил скрити камери в детските играчки в дома им. Закупил специален софтуер, който да следи местоположението ѝ, както и личната ѝ комуникация в интернет. 

Установил, че Евгения се среща с друг мъж. И така до фаталния 13 октомври, когато я пребил почти до смърт. За да се увери, че не диша, омотал стреч фолио около устата и носа на Ети. Натъпкал бездиханното тяло на жената в куфар и звъннал на баща си с молба за помощ. Свекърят на Ети, който е бивше ченге от ДАНС, светкавично се озовал на молбата. Лично той нарамил куфара с тялото на жената и с личния си автомобил транспортирал трупа до Перник. Изхвърлил Евгения във водоем и се прибрал най-спокойно. 

„Преди да убие дъщеря ми Орлин и тя са обядвали. Скарали са се, той я е ликвидирал, а после се е върнал спокойно на масата, за да си довръши яденето“, заяви пред съда Капка Чорбанова, почернената майка на Евгения Чорбанова, която завинаги остана на 33 години.
Жената е съсипана от мъка и настоява за доживотен затвор на убиеца.

В този момент съдия разпитва 6 свидетели от приятелския кръг на Евгения и Орлин. В залата са най-добрите ѝ приятелки (очаквайте подробности!).
Ще бъдат разпитани и приятели на Владимиров. На един от тях той е написал в чата „Иде ми да я запаля жива“ два дни преди да я убие.

СНИМКИ: БУЛФОТО и Личен архив