Орлин искал да запали Ети жива

Орлин искал да запали Ети жива

 

СНИМКИ: БУЛФОТО и Личен архивИзродът Орлин Владимиров, който уби майката на 8-годишния си син – Евгения, 2 дни преди убийството е умувал дали и как да я запали жива.

Неговият баща Пламен, бивше ченге и служител на ДАНС, го разубедил да не го прави. В крайна сметка обаче – 48 часа по-късно, заканата се сбъдва и той я ликвидира в собственото им семейно жилище. След като я пребива до безсъзнание той омотава стреч фолио около устните и носа ѝ, за да се убеди, че не диша.

Че иска да я изгори жива Орлин споделил и на свой приятел. Въпросният мъж очевидно не е изтрил комуникацията си с Владимиров, тъй като е свидетелствал пред съдя и съобщенията са показани мотамо.

След като убива Евгения изродът звъни на баща си и двамата изнасят трупа в голям куфар. Помагачът, който години наред бил свекър на Ети, лично транспортира със собствения си автомобил безжизненото тяло на младата жена, след което го изхвърля във водоем край Перник.

 

 

Орлин подава сигнал за изчезването на Евгения – твърди, че е отишла на фитнес и повече не се е върнала. Още тогава криминалните психиолози се усъмнили в думите му, но си замълчали, каквато по принцип е криминалната практика. Орлин не помнел с какво е била облечена жена му във въпросния ден, въпреки, че двамата се разделили (по думите му нормално) и разговоряли  коридора преди „фитнеса“.


Евгения е убита на 13 октомври 2021 г., като допоследно нейни близки и приятели вярват на версията на Орлин, че най-вероятно е отвелчена. Докато криминалните психолози и другите разследващи не разплитат случката от игла до конец.
Ети мислела за раздяла, което афектирало Орлин до агресивни пристъпи. Тя била влюбена в друг мъж, с който се виждала от въпросното лято на 2021 до самата си смърт.

Орлин превъртял от ревност, монтирал бръмбари в детски играчки, следял телефоните ѝ, комуникациите в социалните мрежи, разбил всички нейни пароли. Монтирал камери дори в колата ѝ…

Два дни преди да бъде убита Орлин я проследил и видял, че тя се среща с друг мъж, който също бе разпитан пред съдия. Въпросният Габриел заяви пред магистратите, че с нея се запознали на морето и завързали връзка. Габриел бил наясно, че тя е обвързана, но Евгения често говорела, че не издържа повече съжителството си с Орлин.

Съседи и приятели на изрода го описват като изключително интелигентен, спокоен, възпитан и мил. Често водел и взимал детето на училище, работел здраво, както впрочем и самата Евгения. Двамата били добре платени специалисти в областта на информационните технологии.

Най-близките приятелки на Евгения били наясно, че нещата между тях не вървят, но никоя не е предполагала за ужасът, който наближава…


„Оказва се, че години наред сме познавали един психопат. Сега като се замисля тази негова интровертност не е случайна, той просто не е бил наред с главата. Истински се надявам да изгние в затвора и да получи доживотна. Неговият баща също заслужава голяма присъда, тъй като лично е хвърлил снаха си в блато! Убита и натикана в куфар! Това нормални хора ли са според вас“, изплака пред ТВМЕДИА приятелка на Ети.

Междувременно стана ясно, че делото за убийството на Евгения Чорбанова (това е моминската ѝ фамилия, бел. ред.) е насрочено за четвъртък. 

 

При предишни заседания познати, приятели, близки и напълно непознати граждани протестираха в памет на убитата млада жена и настояха Владимиров да получи доживотен затвор без право на замяна. 
Пред Съдебната палата в София те поставиха дамски обувки, големи куфари и снимки на погубеното момиче…