Оплюха Лили Иванова, била скръндза

Оплюха Лили Иванова, била скръндза

След като вчера феновете на отбора „Левски“ съобщиха, че Лили Иванова е превела 1000 лв. по сметката на тима, социалните мрежи прегряха от коментари по темата, видя ТВМЕДИА.

Примата на родната естрада направи дарение от 1000 лв. на сините, тъй като тимът е в затруднено финансово положение. От години „Левски“ дължи милиони на НАП за неизплатени осигуровки и други неизчистени във времето задължения.

 От агитките веднага благодариха на певицата за милия жест. 

Преди време самата Лили Иванова призна, че симпатизира на футболния отбор. За жеста ѝ съобщиха също така Наско Сираков и Илиана Раева, които се надяват всички, които обичат „Левски“, да сторят същото и ударят рамо на любимия си тим.

От клуба изпратиха специална фланелка на Иванова с нейното име и №1, заедно с левскарско шалче. 

„Можеше да пусне повечко парички. При тази инфлация 1000 лв. се усещат като 200 лв. Тя има възможност за по-голямо дарение“, пишат в мрежата с разочарование вечните морални анализатори.

Други пък контрират:

„На всички, които смятат, че Лили Иванова е скръндза – вие колко пари преведохте, за да спасите „Левски“? Или само да си чешем езиците в интернет? Как не ви е срам? Защо всяка добра постъпка оплювате? Дори да тичате няма да стигнете нито Лили, нито Левски“, бранят Иванова заклети почитатели.