Обвиниха звезда от „Backstreet boys“ в изнасилване преди 20 години

Обвиниха звезда от „Backstreet boys“ в изнасилване преди 20 години
Ник с брат си Арън, който почина преди месец… само на 34 години…


Пореден удар от съдбата за любимеца на поколения момичета по света – Ник Картър. Блондинът от американската мъжка група „Backstreet Boys“ бе обвинен в изнасилване от бивша фенка, която твърди, че той ѝ е посегнал през 2001 г., когато тя е била 17-годишна възраст, съобщават задокеанските медии.

Само преди около месец Ник загуби малкия си брат Арън и още се е отърсил от траура в семейството си. Изненадващо, след 20 години, се появява Рут Шанън, която твърди, че Картър е отнел девствеността ѝ в тоалетна. Жената казва, че е с аутизъм и церебрална парализа.

Макар, че съм аутист и страдам от церебрална парализа, твърдя, че в живота ми нищо не ме е наранявало така, както това, което стори Ник Картър с мен„, сподели през сълзи Рут, която днес е на 39 години.

След концерта в Такома тя поискала автограф от него, а той я поканил в автобуса на групата, предлагайки ѝ напитка със странен вкус, която била определена като „VIP сок“, каза адвокатът Марк Боскович.

След като тя изпила даденото ѝ Картър, той я е отвел в тоалетната на автобуса, наредил ѝ да коленичи и я принудил да прави орален секс„, добавя юристът.

По думите му тийнейджърката, която била девствена, се разплакала и умолявайки певеца да не го прави, но той не обърнал никакво внимание на молбите ѝ, държейки се агресивно.

След това я изнасилил.

 

Картър, който сега е на 42 години, я обиждал и повтарял, че никой няма да ѝ повярва, ако разкрие истината, каза още представителят на жертвата.

Рут е подала иска си в Лас Вегас, щата Невада, където живеят и тя, и Картър, пише БТА.

Към днешна дата Ник е омъжен и има три деца.