Над 1000 животни са убити за VIP парти (СНИМКИ)

Над 1000 животни са убити за VIP парти (СНИМКИ)

Екоактивисти са меко казано бесни на телевизионната водеща Гала и на клана Халваджиян, видя ТВМЕДИА. От Гражданска инициатива за забрана добива на ценни кожи в България са потресени от факта, че известни лица все още дефилират с усмивка и настроение по червени килими, облечени с палта от убити животни. 

Природозащитниците, които са против избиването на животинки с цел одиране на кожа за палта и кожуси, заявиха, че са горчиво изненадани да видят точно Магърдич и Кремена Халваджиян, Гала и момичетата от балет Funky Monkeys обелчени с палта от естествена кожа.

„Над 1000 животни. Толкова изчислихме, че са убитите животни, използвани в показаните палта на това „vip“ шоу.
Това са само част от снимките, на които известни българки триумфират гордо с одраната козина на невинни, красиви животни. Вероятно с мисълта, че тази красота може да се прехвърли и върху тях. Тук ще видите Гала, момичета от балета Funky Monkeys , Кремена Халваджиян (която е и съорганизатор) и други „vip“ персони. Задоволството на гръцкия кожодер е очевидно. Защото неговата фирма едва ли ще съществува, ако не беше българския пазар с подобни „вип“ дами.

Наистина не очаквахме това от Магардич и Кремена Халваджиян и от много от разпознаваемите лица на снимките. Жалко!“, коментираха от организацията.

Междувременно от Гражданската инициатива не спират да привличат известни фигури, които да популяризират забраната за добив на естествени кожи за дрехи, изкуствени мигли, ключодържатели и др. От комитета вече са изготвили няколко видеа с послания на разпознаваеми лица, които настояват поголовното убиване за кожи да спре.