Мъж от Стара Загора преби и заключи в кравеферма жена си

Мъж от Стара Загора преби и заключи в кравеферма жена си

Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 40-годишен мъж за средна телесна повреда, съобщиха от държавното обвинение.

Историята е от 27 март 2022 г., когато Р.Р. причинил трайни затруднения в движенията на десния крак на 31-годишна жена.

Той е предаден на съд и за това, че на същата дата се заканил с убийство на пострадалата и я е отвлякъл.

Всичко тръгва банално – Р.Р. и пострадалата живеели на семейни начала, имали две деца. На въпросната дата тя отишла на дискотека в Стара Загора, където по-късно пристигнал и мъжът. Жената си тръгнала. Отбила се в казино в града, за да види своя приятелка, която работела там. Дошъл и Р.Р.

Като го забелязала, пострадалата излязла от помещението и към 5 часа сутринта си тръгнала към жилището си с такси. Там я причакал Р.Р., който започнал да й нанася удари с крака и ръце по цялото тяло, след което насила я качил в колата си и продължил да я бие.

В землището на с. Арнаутито спрял. Издърпал жената от автомобила и я пребил отново. След това отишли в с. Самуилово, където той затворил пострадалата в пункт за мляко в местната кравеферма. Там й се заканил с убийство. През цялото време жената викала за помощ и го молела да я върне в дома й в Стара Загора.

Р.Р. се съгласил, след като тя обещала, че няма да го издаде за причиненото й насилие.

Пострадалата се прибрала, обадила се на свои познати, които я откарали в болница. Там е било установено, че от побоя кракът й е счупен, имала и други рани по тялото.

По делото са разпитани свидетели, назначени и изготвени са заключенията на множество експертизи, иззети веществени доказателства и др.