Меди пее на ушенце на Поли Спасова

Меди пее на ушенце на Поли Спасова

Поли Спасова, която все още се води законна съпруга на Благо Джизъса, отпразнува подобаващо своя 27-ми рожден ден. Това се случи в лъскав столичен клуб под акоманимента на хитови чалги. На ушенце на Полито пя не кой да е, а най-актуалният в момента фолк изпълнител – Меди.

Той я зарадва с хитачката си „Да си тук“, както и вечната класика по чалгасарниците – „Хепи бърдей“, която в оригинал принадлежи на колегата му Илиян Тупалката.

 


Видео: Наско Лазаров/Instagram https://www.instagram.com/pr.lazarov/ 

Спасова бе поканила най-добрите си приятели за купона, видя зоркото око на ТВМЕДИА. На веселбата присъстваха и кумовете на Поли и Благо – Криси и Ники Арсови.

Плътно до нея бе и пиарът на Благо Джизъса – Наско Лазаров. Говорителят на Георгиев очевидно е запазил близки приятелски отношения с нея, въпреки, че тя наскоро съобщи намерението си да се разведе с него, след като той напусне приключенското риалити „Сървайвър“.

Дали това е постановка или реалност – предстои да разберем. Факт е обаче, че велинградската хубавелка никак не си губи времето в давене в сълзи, сополи и самосъжаление, а гребе с пълни шепи от живота и се забавлява във всеки удобен момент.

От снимките и видеата, които тя си пуска в социалките ясно личи, че младата дама е радостна и няма помен от любовна депресия.