Чувствам се по-красива с 250 татуировки (СНИМКИ)

Чувствам се по-красива с 250 татуировки (СНИМКИ)

Странната история на 22-годишната Лина Л. от Германия разказват британските таблоиди. Младата жена, израснала в консервативно и строго религиозно немско семейство променя живота си завинаги, когато получава стаж в Швеция. Тогава тя осъзнава, че е живяла не както иска, а под диктовката на родителите си.

„Прекарах по-голямата част от детството си в игри навън или в магазина за здравословни храни на родителите ми. Бях скромно момиче и не противях на принципите в семейството. Нашите ме караха да ям само полезни храни и аз го правех. После като поотраснах осъзнах, че всъщност е трябвало да мога да казвам „Не“, казва Лина, цитирана от The sun.

Животът на девойката се промени, когато получила стаж в Швеция. 22-годишната Лина поела към новия си живот. След като избягала от религиозните си родители тя започнала да проявява интерес към татуировките. Направила е първата – глухарче на рамото, когато е работила в офис през 2017 година. В продължение на 5 години Лина си е направила 250 татуировки, включително на устните и лицето си, като дори слага импланти под кожата си, за които е платила 170 000 паунда.

Въпреки драматичните промени във вида си, Лина твърди, че в момента е много по-щастлива, отколкото преди години. Сега тя се чувствала истинска и жива.

Германката има над 100 000 последователи в Instagram и ги информира за всяка своя нова татуировка и метаморфоза.