Лев Инс: Компанията е правилният избор

Лев Инс: Компанията е правилният избор

Павел Димитров, изпълнителен директор на ЗК „Лев Инс”, уверява всички клиенти и партньори на компанията, че могат да бъдат спокойни с избора си, защото застрахователна компания „Лев Инс” е стабилна повече от всякога.

„Компанията има опит в кризисни ситуации още от лятото на 2014 г., когато при голямата градушка ние реагирахме изключително организирано, а нашите клиенти оцениха това и ние се стремим да защитим това признание и отредения тогава приз за „Най-коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения“”, казва още изпълнителния директор на „Лев Инс” по повод природната стихия сполетяла южното черноморие преди седмица.

Павел Димитров подчертава още, че в „Лев Инс“ щетите могат да бъдат завеждани в много бърз порядък, според предпочитанието на клиентите – в офисите на компанията, чрез мобилното приложение или директно на денонощната ни телефонна линия.

„Държа да подчертая, че освен с адекватната и бърза реакция при щети с природни бедствия, ЗК „Лев Инс” е абсолютен лидер на пазара по защита на своите застраховани МПС-та и по риска „Кражба“. Компанията използва иновативно ноу-хау и влага изключителни средства и ресурс в превенцията на риска от години. Имаме специален отдел, който разработва и актуализира постоянно средства за защита, които поставяме на застрахованите при нас автомобили. В същото време, тези средства за защита са от най-висок клас и са напълно безплатни за нашите клиенти. Тук също сме получили признание и не случайно вече втора година подред отчитаме ръст от над 20% по застраховка „Каско“”, казва още в интервюто Павел Димитров.

Ръст на брутен премиен приход от 25 % спрямо същия период на миналата година, който е значително по-висок от средния за пазара, отчита Димитров и споделя, че компанията си е поставила амбициозната цел, заедно с партньори си, до края на годината да бъде достигната и премината границата от половин милиард лева. Нещо, което не е правено до момента от никоя застрахователна компания на нашия пазар.