Краси Аврамов озвучава порно

Краси Аврамов озвучава порно

Първият български изпълнител, който озвучава американско порно, е Краси Аврамов.

Продуцент от индустрията за възрастни се свързал с Човека глас с предложение да озвучава филмите му. „Първо му отказах, но после се съгласих“, сподели звездата от „Евровизия“.

Първоначално на Краси не му допада идеята негови парчета да озвучават такъв тип филми. Но след като американецът направил голяма услуга за концерт на Аврамов, дошъл с 10 камери в последния момент и заснел цялото събитие, певецът решил да му върне жеста.

„Направи нещо много за нас, защото избра да снима мен и екипа ми на събитието, вместо да снима своя продукция. Казах му да си избере която иска моя песен и той се зарадва много. Продуцентът обожава песента „Лудостта на величията“ и е използвал нея за секссцените“, разкри звездата пред вестник „Телеграф“.

Американецът следял работата на Краси и харесал много албума „Попопера“.

„Той е приятел на моя барабанист, с когото съм работил в Америка. Чрез него се свърза с мен. Идеята му дошла, когато си направил опит – по време на снимки пуснал моя песен. Страшно му допаднало, защото за първи път пуснал такъв жанр музика – попопера“, сподели българският изпълнител.