Колко операции има Галена? (виж СНИМКИ преди и сега)

Колко операции има Галена? (виж СНИМКИ преди и сега)
Певицата е в топ форма за най-новата си песен и видеоклип

Колко операции има фолкпевицата Галена, за да постигне днешната си супервизия? Това е въпрос с повишена трудност и най-вероятно отговорa знае само тя.

Галина Ганчева от Смядово е родена през 1985 г. Занимава се  с музика от 2004 г. и бързо е забелязана от продуцентите на „Пайнер“. В началото на нейната кариера никой не предполага, че след време именно тя ще се превърне в една от най-обичаните и хитови изпълнителки.

Към днешна дата Галена има близо 700 000 последователи в Instagram.

Приблизително толкова има и нейната пряка конкурентка Преслава, с която някога бяха неразделни приятелки.

Впоследствие отношенията им се обтегнаха и всяка пое по своя житейски и професионален път. Така и никой не разбра защо или за какво са се скарали двете певици.

Във фолк средите твърдят, че е заради народната любов и коя от тях ще грабне статуетката „Певица на годината“ в наградите на „Пайнер“ преди доста лета. Както мнозина знаят, тези призове се раздават всяка година и навремето бяха показателни за развитието на даден изпълнител. Приятелството така и не успяло да оцелее, отровено от жестоката конкуренция помежду им.

Каквато и да е причината за тяхната разлъка, безспорно е, че двете са определяни като кралиците на фолка – изпълнителките с най-запомнящи се хитове и най-многобройни почитатели.

Галина преди промяната

Както всяко популярно лице, така и Галена е обект на особено внимание. Доста одумвана напоследък е визията ѝ, която клони към съвършенство. Винаги ли е била толкова красива изпълнителката на вечния чалгахит „Спри ме“? Според мнозина – не.

Галена си е направила доста интервенции, за да достигне до сегашната красота.

Видимо с просто око е, че певицата е оперирала ушите си, чиято природна форма на ушните миди очевидно не е харесвала.

Носът ѝ също е различен в миналото, свидетелстват стари снимки. Устните вече са уголемени, веждите с променена форма, а зъбите – изцяло подменени. По-наблюдателни коментират, че е изгладила и доста от фините си бръчки около очите и устата с филъри.

Едно обаче със сигурност не може да се отрече – с много воля и труд, Галена извади супер тяло в последните няколко месеца. Явно „Мама Ураган“ не излиза от фитнеса, защото е напомпала доста мускули. Галена е в топформа и по нищо не личи, че е родила две деца!

Снимки: БУЛФОТО и „Пайнер“