Кичка: Лили Иванова е стисната!

Кичка: Лили Иванова е стисната!

Нов скандал се заформя на естрадната сцена – певицата Кичка Бодурова намекна с фейсбук пост, че Лили Иванова е стисната. Причина за иронията на Бодурова е новината, че примата е дарила само 1000 лв. за спасяването на любимия си тим – „Левски“

„Уау, наистина уникално! Чак неудобно да ти стане!“, пише Кичка по адрес на колежката си. 

Мнозина активни наблюдатели също сметнаха, че дарението от хиляда лева е малко за възможностите на Иванова.


„С тази инфлация се усещат като 200 лв! Лили можеше да подпомогне сините с поне 10 бона. Освен това благотворителността трябва да е тиха и скромна, а не да се снимат платежни от банката и да се развяват публично“, пишат огорчени почитатели на българската музика, която последно време съвсем е на изчезване, или ако я има е раздирана от пошли скандали.

„А всички вие, които хапете Лили, колко дарихте за отбора? Колкото и да лаете няма да я стигнете. Лили е величина, а вас ви дразни колко е високо“, пишат други в подкрепа на любимата си певица, която след по-малко от месец става на 84 г.

Междувременно стана ясно, че изпълнителката на „Ветрове“ е била на една маса с Наско Сираков, Тити Папазов и Илияна Раева – заклети левскари, в чиито вени тече синя кръв. 

„Само вечерята ви е 1000 лв. Малко е обидно да се фукате с такива дарения“, пишат дежурните злобари в нета.

Иванова си навлече гнева на моралната полиция във фейсбук и с още нещо – онзи ден стана ясно, че тя ще прави бутиков ВИП концерт в народния театър „Иван Вазов“. Билетите са в порядъка на от 150 до… 500 лв. 

„Два билета и сме избили дарението за „Левски“, саркастични са в Мрежата.

Последното, с което се прочу Кичка Бодурова, бе летният скандал от миналата година. Изпълнителката на „Пея за всички приятели“ се изпокара с колегата си Панайот Панайотов, отново чрез фейсбук постове и коментари.

Негова култова реплика се превърна в лаф, който е актуален до ден-днешен. Панайотов обяви, че се отказва да пее на концерта на Кичка поради „мижав интерес“.

Тя се засегна и на свой ред обяви, че истината е друга.

„Организаторът на концерта отказа да плати допълнителни транспортни разходи на Панайот Панайотов. Предложиха му да пътува с други музикални в една кола, но той отказа, защото се смята за ВИП персона. Огорчен, че е пренебрегнат, Панайот реши да ме обиди с репликата, че моето събитие страда от „мижав интерес“, посочи тогава Бодурова.

„Хей, срамота е! Възрастни хора, известни личности, публични фигури, хора на изкуството, да се карате през социалките! Стегнете се и си говорете очи в очи“, написа бясна фенка на Кичка.

Наскоро Панайотов посвети песен на сагата с Кичка: