Как Адел стопи 45 кила?

Как Адел стопи 45 кила?

С глад.

Разбира се, че това е отговорът и ако някой твърди друго – то той лъже. Диетата на Адел се казва „Сиртуин“ и е сравнително нова. Хит обаче я направи именно гласовитата изпълнителка, която благодарение на този оскъден откъм храна режим тя се превърна в изящна красавица.

В миналото Адел тежи доста, често изпада в депресии, няма желание за живот. Според лекуващи я лекри това се дължи именно на безразборния прием на храна, който влияе освен на физическото здраве, така и на психическото.
Преди няколко години Адел се взе в ръце и драстично промени живота си. Именно със „Сиртуин“, който изключва почти всякакви въглехидрати (дори такива като ориз и картофи), както и животинските продукти – никакво мляко, масло, месо.

В диетата е позволено консумирането на зелена салата, ябълки, цитрусови плодове, зелен чай, целина, елда, орехи, може да се приема висококачествен черен шоколад, неподсладено черно кафе, зехтин, ягоди,ядки, червено вино, магданоз, куркума, зеле.

Сиртуиновата диета е създадена от диетолозите Ейдън Гогинс и Глен Матен. Те издават книгата The Sirtfood Diet: The revolutionary plan for health and weight loss. В нея описват всички аспекти на хранителния режим.

В първите три дни от седмицата се приемат 1000 калории. Позволени са 3 смутита и едно хранене, богато на сурови храни. От четвъртия до последния ден от седмицата се приемат по 1 500 калории.

Той се състои от 2 зелени смутита и две ястия, богати на сурова храна. Може да пиете зелен чай, кафе.

Втората фаза е поддържаща и тя трае 14 дена. Тогава отново трябва да се опитате да не надвишавате 1 500 калории, като се придържате към разрешените храни. През тази фаза можете да си позволите червено вино и тъмен шоколад.

Създателите на тази диета са категорични, че това не е драстична диета, а здравословен начин за сваляне на килограми, като дори може да се превърне в начин на живот.

Други са категорични, че това е истинско мъчение и е равносилно на глад и изтезание.
Редица лекари обаче стават все по-категорични, че колкото по-малко храна, толкова по-здрави ще бъдем. Кардиолозите препоръчват гладуване веднъж седмично с прием на много вода. И напомнят, че голяма част от сърдечно-съдовите заболявания са именно заради много килогами и омазнаните органи и артерии вследствие на тях.