Жени ми пожелават още бой и бой за децата, които още нямам

Жени ми пожелават още бой и бой за децата, които още нямам
Тази сутрин разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години.

Искам да ви задам един въпрос.

Според вас нормално ли е след толкова… симпатична новина, която споделих на моята приятелка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в това време болните хора под публикацията да продължават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които ги дори нямам още. Пожелания най-вече от женски пол! И бяха шокирани защо съм ги изтрила?! Аз съм в шок.

Пожеланията на база какво са, мили пациенти? Жълта медия и клевети? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база? През изминалата седмица бях определена като политическа пионка, кур*а, психично болна, циркаджийка, пефодил, разбивачка на семейства и още една торба лъжи.

Болните хора нямат място в моята лична страница. Онези пожелания ще оставя в старите публикации, защото са лакмус на обществото ни, но да, ще ви трия и блокирам вече, защото не сте достойни за присъствате в моята страница, където говоря за изкуство.

Общество с ампутирани крака, няма как да стигне до нормалните ценности, като емпатия, няма как дори да се докосне до нюансите на емпатията. Това общество няма място не само в Шенген, няма място и в Европейския съюз.

СРАМ МЕ Е.

Става въпрос за поста ми от вчера, че режисьорът на
The Sandman | Netflix – Jamie Childs ме следва в новия ми инстаграм.