Жената на Владо Стоянов го заряза

Жената на Владо Стоянов го заряза

Спътницата на легендарния вратар на „Лудогорец“ Владо Стоянов го е напуснала. Това твърдят в Разград, а и в Пернишко, откъдето е родом спортистът.

Хубавицата Венера Мичева  и Стоянов имат дъщеря – малката Вики. Дори детето обаче не успяло да задържи брюнетката при Владислав, който последно време имал сериозни проблеми с алкохола. И най-вече с хазарта. Вратарят залитал по комара много преди неговата звезда да изгрее в „Лудогорец“ и много преди вратарските му умения да изненадат дори самия гений на футбола Кристиано Роналдо.

В Перник разправят, че Стоянов е пристрастен към залаганията повече от 15 години. Спортните му успехи и голямата заплата, която получаваше в разградския тим допълнително усложнили порока му и в момента той се е докарал буквално до просешка тояга. Непрекъснато взимал кредити от приятели и познати, а напоследък не успявал да върне и борчовете си към тях, заради което много авери вече не му вдигали телефона. 

Венера не издържала с постоянните му отсъствия, които в началото смятала, че са забежки и изневери. После обаче разбрала, че той не се вижда с жени, а кисне в казината до ранни зори. Така в крайна сметка взела решението да се разделят. 

Интриганти разказват, че изкусителката се е залюбила с друг футболист – румънеца Клаудиу Кешеру. Информацията обаче на този етап остава непотвърдена, а Мичева няма никакви снимки в социалните мрежи, които да сочат към това твърдение.