Жената, която се омъжи за кукла му „роди“ син (СНИМКИ)

Жената, която се омъжи за кукла му „роди“ син (СНИМКИ)
Мейвирон вечеря със съпруга си

Бразилката Мейривон Роча Мораес, която стана световноизвестна с това, че се омъжи за парцалена кукла, съобщи, че е станала горда майка на момче.

Новината бързо обиколи и световните медии.

„Запознайте се с малкият Марселиньо, който реших да кръстя на баща му Марсело“, хвали се Мейривон.

По думите ѝ тя никога не се е чувствала по-щастлива.

37-годишната Мейривон разказва, че дълги години не могла да срещне достоен човек, за да създаде семейство и страдала от самота и депресия.

Майка ѝ решила да помогне на дъщеря си и ушила специално за нея парцалена кукла под формата на мъж със сини очи, кестенява коса и мустаци. Мораес щом го видяла, веднага се влюбила и, както сама твърди, избраникът ѝ отвърнал със същото.

Няколко месеца след началото на романтичната им връзка, бразилката разбрала, че е бременна.

Тъй като жената била морална и искала детето да се роди в официален законен брак, двойката започнала да планира сватба. Влюбените успяли за кратко време да организират церемония, на която присъствали 250 гости.

След празника младоженците се отправили на едноседмично пътуване до Рио де Жанейро.

Според Мораес, малко след завръщането си почувствала контракции и започнала да ражда. Целият процес на раждане отнел 35 минути. Бразилката „раждала“ вкъщи в присъствието на лекар и медицинска сестра и в същото време предавала на живо в интернет, лайфът бил гледан от 200 души.

ТВМЕДИА припомня, че случаят на Мораес не е прецедент. По-рано американка също си взе жених – кукла зомби.