Глория мачка чаршафите с младо гадже в Доминикана (СНИМКИ)

Глория мачка чаршафите с младо гадже в Доминикана (СНИМКИ)

Примата на родния попфолк Глория си хвана младо гадже и двамата събират витамин Д в слънчевата република Доминикана.

Младокът се казва Добромир Добрев и е отявлен фен на спорта. Клюкари казват, че на години е приблизително колкото Симона Загорова – единствената дъщеря на певицата.

Симона наскоро стана майка и направи Глория баба. Изпълнителката на „Крепост“ обаче освен баба на внучката си Галина, която е кръстена на нея, никак не обича да бъде наричана баба в реалния живот. Певицата има тяло, за което могат да завидят дузина тийнейджърки. Примата на фолка отдавна е известна с култа си към естетиката, яките тренировки и вечните хранителни режими за здраве и тонус.

Засега не е ясно къде Глория е срещнала Добри. Провека на ТВМЕДИА показа, че само той пуска общи техни снимки в личния си профил в Инстаграм. Певицата засега се въздържа от подобни действия –  тя винаги е избягвала да повдига завесата на личния си живот, още по-малко да разкрива мъжете, с които върти любов.

След развода си с композитора Илия Загоров навремето, тя се показа в публичното пространство с един-единствен мъж – бизнесмена Йордан Джермански от Пловдив.

Двамата се разделиха преди 2-3 години.

Сега Гло е отново влюбена и се радва на високия Добри, който е доста мускулест и тя буквално се губи в прегръдките му!

Дай Боже всекиму!

Добри с майка си, която на години е сигурно колкото Глория…
Изпълнителката сияе до младото си гадженце