Гласят Джизъса за „Ергенът“

Гласят Джизъса за „Ергенът“

В сезон трети на култовото риалити „Ергенът“ продуцентите са се спряли на няколко интересни мъжки имена, най-яркото сред които е това на Благой Георгиев – Благо Джизъса. 
Това научи ТВМЕДИА от свои източници. 

Засега не е съвсем ясно дали бившият футболист и продуцентите на сапунката са се договорили, защото коментираните суми са сериозни, но и условията по договора – никак леки.

Покрай мълвата, че Благо ще е следващият топ ерген на републиката, се завъртя и още по-голяма теория на конспирацията, а именно, че Джизъса нарочно се е развел с последната си законна съпруга Полина Спасова, за да  може да отговаря на критериите за влизане в Къщата на любовта.

Слуховете, които се разнасят из светските среди на София са, че от продукцията са му предложили космическите 300 000 лв., за да участва в третия сезон.

Дали е така – предстои да разберем. Факт е обаче, че мнозина последователи и фенове на Джизъса и Полина Спасова, които са в процес на развод, така и не разбраха аджеба защо и по какви причини изкусителната брюнетка подаде молба за разтрогване на брака, докато той е в „Сървайвър“.

Хаотичното решение без адекватна обосновка също засили съмненията и активни наблюдатели предполагат, че това е поредната пиар стратегия на Джизъса.

Любопитна подробност е, че ако ерген номер едно Виктор Стоянов и ерген номер две Евгени Генчев са младички, то Благо догодина ще чукне 43 лета. Определено не е престарял, но и на тази възраст тепърва отново да си ерген няма да е лека задача.