Гавреният в пловдивския мол Денислав сънува кошмари

Гавреният в пловдивския мол Денислав сънува кошмари

Адвокатът на унижаваното в пловдивски мол момче Денислав все още не може да се отърси от случката, а освобождаването на Емили Тротинетката допълнително притеснява него и семейството му. Денислав е със специални образователни потребности и форма на диабет. Той бе заставен да се държи като куче – да лази по земята, вързанна каишка…

Ученикът сънува кошмари и се притеснява от момента, в който Куката и Тишо ще излезнат на свобода.

Това заяви в ефира на Нова Димитър Киров – адвокатът на пострадалото момче, което бе гаврено посред бял ден в мола от Тротинетката, Тишо Куката и Чеченеца.

„Не виждам основание Емили (Даниел Йорданов, бел. ред.) да бъде освободен под гаранция“, посочи защитникът на Денислав.

„За съжаление, когато има такова разследване и разпити, това води до преживяване отново и отново на травмата, надявам се скоро клиентът ми да успее да намери сили и да превъзмогне този ужас. Твърденията на Емили, Тишо и Чеченеца, че са се поправили… не им вярвам, това са просто заучени фрази и декларации. А опитите да прехвърлят вината върху жертвата е просто потресаващ. Справедливост за мен означава съдът да постанови индивидуални осъдителни присъди, не общи, а индивидуални. Всеки поотделно да понесе своята отговорност за деянието“, заключи адвокат Киров.