Футболистите, които вбесиха феновете (СНИМКИ)

Футболистите, които вбесиха феновете (СНИМКИ)

Доминик Калвърт-Люин, играч в „Евертън“ и националния отбор на Англия, както и неговия колега Ерлинг Холанд, играещ като нападател за английския Манчестър Сити и националния отбор на Норвегия, не са типичните футболисти. 

Двамата направиха няколко фотосесии с облекла, типични повече за нежния пол. Те отричат да имат различна сексуална  ориентация, но определено си навлякоха гнева на доста запалянковци не само на Острова, а и на всички останали фенове на най-великата мъжка игра по света.

Ерлинг Холанд (с русата коса) е норвежки професионален футболист. Считан е за един от най-добрите нападатели за своето поколение. Холанд започва кариерата си във ФК Брюне през 2016 г. а по-късно играе за ФК Молде, където прекарва две години.

Той често се носи с дълга коса, дори на плитки или на две опашки. Снима се с дамски пуловер на „Диор“, обсипани с перли и камъчета. Устните му са доста плътни, сякаш коригирани. Той отрича това. Казва, че от дете е с по-месести устни.

Доминик Люин пък направо се снима за корица на модно списание, облечен като… ученичка.

Впечатление прави, че в личния си профил в Instagram почти под всяка своя публикация Люин поставя емотиконка на пеперудка (🦋 ). Нещо повече, той има нежно платинено колие с висулка под формата на пеперуда, с което никога не се разделя.

Доминик е предпочитано рекламно лице за марки като „Версаче“ и „Луи Вюитон“, „Армани“.

Медиите на Острова разказват, че е роден в семейство от смесена раса. Майка му е британка, докато баща му е с африканско потекло. Още от много малък талантът му е забелязан – първо от неговия татко, луд фен на футбола. Следват редица успехи в спорта, а впоследтсвие като млад нападател във Висшата лига Калвърт-Люин получава цялата необходима помощ на Уейн Рууни. 

„Със сигурност е хетеросексуален. Той имаше афера с британката Мег Тейлър-Лили, известен фотомодел. Защо се снима така обаче?“, питат се запалянковци на „Евертън“.

„Престанете да слагате епитети, това се нарича метросексуалност, който не знае какво значи да провери в чичо Гугъл. Стилът Метро е обществено явление, стил на живот, който се разпространява сред младите мъже под влияние на съвременната масова култура. Определена роля за такъв стил на живот играе концентрирането на вниманието върху собствения външен вид, модата, използването на козметика, търсене на атрактивност и индивидуално излъчване. Тези качества обикновено се свързват с женствеността или с външните прояви на явните гейове, но метросексулността не е сексуална ориентация“, бранят ги други техни фенове.

Холанд също е рекламно лице на световноизвестни дизайнери като „Диор“