Ето я Руми, убита на рождения ѝ ден… (СНИМКИ)

Ето я Руми, убита на рождения ѝ ден… (СНИМКИ)

22-годишната Румяна Руменова от Провадия е младата дама, загубила живота си навръх рождения си ден в катастрофа край Варна, научи ТВМЕДИА от близки на почерненото семейство. Момичето работело като козметичка, имала мечти и много приятели, които я описват като най-слънчевият човек в околията. Всичките ѝ познати са шок от новината за нелепата смърт, причинена от поредния джигит и камикадзе на пътя. 

Трагедията се е разиграла този петък срещу събота в малките часове на нощта. Тогава Руми, заедно с нейна приятелка и познат празнували нейния 22 и последен рожден ден, а по-късно потеглили към Провадия. Когато изневиделица и с бясна скорост друг автомобил се забива в дърво и стълб в центъра на с. Бозвелийско, Варненско.
Ударът бил толкова силен, че Румяна е премазана и загива на място. Другото момиче (18 г.) в момента се бори за живота си в болница. Мъжът, причинил катастрофата също е откаран в лечебно заведение. Заради раните и травмите проба за алкохол и наркотици не му е взета. 

ТВМЕДИА научи, че става дума за 18-годишният Илия от въпросното село Бозвелийско. Той имал книжка едва от няколко месеца, но вече упорито се правел на състезател и натискал здраво газта. 

Всички в селото смятат, че Илия е бил надрусан или пиян. 

Руми с брат си Тошко. Момчето е съсипано от мъка, сестра му е убита от поредното камикадзе на пътя навръх рождения ѝ ден…

„Ударът беше толкова силен, че в просъница помислих, че става някакъв катаклизъм или земетресение“, разказа през сълзи жена от селото, която първа вижда касапницата и кървавите дири по шосето.

„Все още не е известна причината за катастрофата. След първоначалния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била значително превишена. Каква точно е била тя ще стане ясно след автотехническата експертиза”, съобщи за Нова шегът на „Пътна полиция“ – Варна главен инспектор Петко Камбуров.

 

Илия е на 18, имал книжка от няколко месеца, но упорито натискал газта и се правел на състезател. Хората в Бозвелийско смятат, че е бил пиян или нардусан във въпросната нощ

Ето какво написа братът на Руми – Тошко Руменов:

Рано тази сутрин загубих най- близкият човек за мен заради селски тарикат. Няма думи, които могат да опишат какво чувствам. Приел съм факта, че живота е жесток доста отдавна, но не мога да приема тъпи аборигени, мислещи се за състезатели да отнемат невинни живот. За мен тя си е жива и винаги ще бъде.

Руме, знам, че си някъде там и, че бдиш над мен. Знам, че почти никога не съм ти го казвал, но СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!
Моля се престъпника да прочете това.
ПОВЯРВАЙ МИ, ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ, ЧЕ ОЦЕЛЯ, УБИЕЦ!