Ергенът се появи в мазен кючек

Ергенът се появи в мазен кючек

Човек за пари е способен на всичко! Очевидно тази максима изповядва и най-желаният ерген у нас – моделът и фитнес инструктор Виктор Стоянов.
Той се появи като главно действащо лице в бесен чалга видеоклип, който се очертава като летен хит.
Песента се казва „Ергенът“ и се изпълнява от прохождащата в бранша Саша Рико.


Във видеото са взети идеи от самия формат по bTV „Ергенът“. Виктор стои на маса с червена роза в ръка и е в очакване на вечеря с мистериозна хубавица. Моментът обаче е развален от кичозното качване на Виктор в ретро атомобил, над който летят… банкноти (долари или евро). Типична проява за чалга дискотеките, на които уж Стоянов твърди, че не е фен.

Ако си ял кренвирш, значи си ял всичко.
Ако си чул „Ергенът“ на Саша Рико, значи си слушал всичко.
Това пишат в нета по повод изненадата Виктор да се появи в подобна песен.
Има и други отзиви като:
„Определено няма да си пусна това „произведение на изкуството“ за втори път…“, „1000 песни направиха за тоя Ерген и една свястна и готина песен няма. Какво е тва чудо, дори стилът не мога да определя… Скучна песен , скучен текст, тъп клип… Тоя Виктор седи само на тая маса и се усмихва до някакъв ананас. Сори, но този проект на Саша за мен лично е мега слаб и съм разочарована. Успех!“, „Леле, тоя нормален ли е да се снима за пари в тоя мазен кючек! А го харесвах, мислех го за свестен и възпитан, явно е меркантилен“, пишат в интернет. 

ТВМЕДИА припомня, че откакто стана известен Стоянов не спира да продава своята слава, подобно на всички инфлуенсърки в инстаграм.
Той вече е рекламно лице на парфюм, марка кафе, хранителни добавки, брускети, смарт часовник за банкови плащания, солариум, дрехи и какво ли още не.
А коя дама ще грабне сърцето му в предаването – скоро предстои да разберем.Песента с участието на Виктор може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=3kVNWgvn5mM&fbclid=IwAR28OnDFrECJlQ2gz7WTJej1hxjZjT-3NfTaMSmYtlAsFZH6mZo1fI7vGNI