Емили: Искат да ме ликвидират в родния ми Плевен

Емили: Искат да ме ликвидират в родния ми Плевен

*Заглавната снимка не е от побой, а е напраеена след едно от паданията на Йорданова от електрическия скутер, който кара

Опит за самоубийство е направила Емили – трансмомичето с тротинетката, след като е била преследвана от хомофоби в гр. Плевен. Това съобщи притеснен Тихомир Рангелов – Мелиса, гадже на Емили Йорданова.

Тя е родена като биологичен мъж в гр. Плевен, но след смъртта на родителите си идва да живее в София. Емили от години води битки държавата да признае нейната идентичност и да ѝ бъдат издадени нови документи с женско име, но без да се налага да сменя пола си по оперативен път.

Йорданова се прочу в последните месеци като Емили Тротинетката и „Призракът в рокля“, тъй като често нарушава Закона за движение по пътищата – лети с бясна скорост, както в градски условия, така и по магистралите с електрически скутери или тротинетки, които са забранени в големите пътни артерии. Вече е глобявана от КАТ няколко пъти, но въпреки това не се отказва от екстремното си хоби.
Преди 2 дни Емили е посетила родния си град Плевен, където, по думите ѝ, е била нападната от хомофоби (хора, които дискриминират и са враждебно настроени към други хора с различна сексуална ориентация, бел. авт.).
В страха си Емили опитала да сложи край на живота си – нещо, което прави често, когато изпадне в панически кризи. По думите на Тихомир (Мелиса), с когото Емили живее, тя има психически проблеми и пие тежки лекарства.
„Изпада в транс, става агресивна, напада хора, чупи покъщнина и предмети“, заяви неотдавна Рангелов за приятелката си.
Самата Йорданова не крие, че в родния си град често е била подлагана на физически и психически тормоз, както от собствените си родители и роднини, така и от учители, съученици и директора на гимназията, която е завършила.
Емили и Мелиса (Йордан и Тихомир) са мъже, които се самоопределят като жени. Двамата са във връзка от около 2 години.
Ето какво разказа Емили за случката в родния си град. Запазваме оригиналния правопис:

Нападение от хейтъри в Плевен!
Оказа се, че Плевен е най-опасният за мен град! Там имам хиляди хейтъри, които ме знаят още от ученическите ми години, когато все още не бях Емили!
Днес в около 18 часа , в района на „Дом на книгата“ в Плевен група младежи започнаха да ме обиждат и псуват, вървейки с моята приятелка Светла Попова! Естествено аз започнах да им отвръщам, защото ми е писнало някакви си келешчета да се гаврят с моята същност и личност!
И така: Започнах да се зверя, да отвръщам по вандалски начин и да троша и чупя различни предмети!
Но младежите станаха още по-агресивни и започнаха да налитат на бой, но аз се пазех като използвах практика за самозащита от бойните изкуства!
Накрая видях, че те няма да престанат и следователно легнах напречно на пътното платно на бул. Данаил Попов, за да правя опит за самоубийство, защото ми е писнало от тези мъже! Мразя ги!!!
След 2 минути станах от пътното платно и продължихме със Светла към ЖП гарата , за да се прибирам за София! Но наглите момчета продължиха да ни преследват до ЖП гарата чак! Преди да влезем в гарата аз си извадих лютивия спрей и напръсках двама от хейтърите със лютивия спрей във лицето, след което те паднаха на земята! След което другите хейтъри станаха още по-агресивни и започнаха да обграждат гарата и пероните!
И точно преди да се кача на влака за София, се мушнах под влака и легнах на релсите, за да се спрат и да ме оставят на мира и да разберат, че със мене не трябва да се държат лошо!
След което се качих на влака за София и се прибрах в любимата столица при моята любов Тихомир Рангелов.
Емили във Варна – тълпа от деца я посрещна на входа на мол.