Докога насилници ще убиват невинни хора?

Докога насилници ще убиват невинни хора?

Деси Стоянова и Сашо Кадиев, водещите на „Преди обед“ по bTV, са потресени от нелепата загуба на своя приятел Иван Владимиров – Нав.

Известният психилог е бил убит снощи в жилището си, което се намира на столичната улица „Черковна“.

Новината за смъртта му е потвърдила и неговата майка, която е в шок от нелепата загуба на детето си. 45-годишният Иван Владимиров бе чест гост-коментатор в сутрешния блок на bTV.

„Докога ще гледаме как се убиват невинни хора? Подавали сигнали за насилие срещу рецидивисти? Защо държавата не взима мерки, а се стига до нелепи трагедии като тази? Да си отиват хора пълни с живот и допринесли много за обществото? Докога ще намираме жени, натикани и изхвърлени в куфари?“, попита с треперещ глас Кадиев.

Деси Стоянова също призна, че ѝ е трудно да продължи предаването по сценарии. Новината за убийството на Нав дойде неочаквано в студиото и водещите посърнаха.

Убийството коментира и стендъп-комедиантката Надя Брайт.

„Tова беше мъж пълен с живот, с любопитство към света, с радост, с творчество. Шокирана и потресена съм и не знам дори защо пиша това. Може би, защото искам да го почета по някакъв начин. Ужасяващо нелеп край на живот, който можеше още много да даде. Не почивай в мир, Нав. Почивай така, както на теб ти харесва – виж всичко, което можеш, усети каквото можеш и после някъде, където и да е възможно на небето – изкажи се за усетеното по твоя дразнещ, но интересен и vibrant начин. Като например: “животът е очарователно животно, което иска да бъде опитомено”. Влезте в профила му и прочетете разказите от последното му пътуване.