Джизъса официално отново ерген

Джизъса официално отново ерген

Благой Георгиев – Джизъса е подписал документите за развод. Инициатор на раздялата е Полина Спасова, за която той се ожени преди по-малко от година. Двамата си казаха заветното „Да“ в лъскав хотел през миналия юни месец. Тогава симпатягите се врекоха във вечна вярност пред родители и най-близките си приятели.

Само 10-11 месеца по-късно тяхната приказка приключи.

Девойката, която е милионерска щерка във Велинград, не харесала поведението му в приключенското риалити „Сървайвър“ и решила, че повече не иска да бъде негова спътница. Спасова била категорична, че Георгиев не се държи като женен мъж, а като разгонен коцкар. Тя не се поколебала дори за миг и поискала официална раздяла с Благо, набързо оформила нужните документи и го зачакала с нетърпение да се прибере от Доминикана, за да му ги връчи за разписване.

Самият Благо останал като попарен от решението на младата Поли, но нямал избор и подписал, че е съгласен с разтрогване на брака.

Проверка на ТВМЕДИА показа, че бившият футболист и любимец на чеченския ръководител Рамазан Кадиров, е изтрил всички снимки със сочната брюнетка. В профила му в инстаграм няма и следа от щастливите фотоси със Спасова.

Впрочем, винаги, когато се раздели с някоя жена, той трие цялата история и хронология на снимковия материал. Така направи и след раздялата със Златка Райкова. Двамата тъкмо бяха станали родители на малкия Благойчо, когато Русата Златка го хвана в изневяра и му би шута. Преди няколко дни тя стана майка за втори път – на бял свят се появи бебето Карен, кръстено на баща си Карен Хачатрян, бивш тенисист. Златка Райкова също не страда дълго по Благой и се събра с мургавия хубавелко.

С родителите си и бившата вече Златка Райкова

А Благо Джизъса отново е ерген. И както казва друг спортист, отново титан на човешката мисъл – продължаваме напред.
Въпреки, че е преминал 40-така, Джизъса все още изглежда добре и има големи шансове да завърже някое младо момиче. Предстои да разберем.