Чалгата е начин на мислене и начин на живот

Чалгата е начин на мислене и начин на живот

Чалгата е начин на живот. Начин на мислене. Красиви на пръв поглед и повърхностни снимки в социалните мрежи. Мечти, свързани единствено с добрия вид на тялото и лицето, но не и на душата. Това е стремеж към визуалното, а не стремеж да развиваш талантите си или да оставиш нещо след себе си. Аз нямам такива приятелки около себе си. Барбита. Те самите не са лоши момичета, просто не искам да ги имам в обкръжението си. Понякога мисля, че не харесвам света, в който живеем. Не и в този му вид.

Това заяви гимнастичката Цветелина Стоянова пред Светослав Иванов по bTV в 120 минути.

Златното ни момиче влиза във филма на Мариан Вълев „Чалга“ с главна роля.

„Искам да подчертая, че нямам амбиции да ставам актриса. Влезнах в ролята на момиче с биполярно разстройство, защото скоро искам да основа фондация в подкрепа на хората с психични проблеми. Биполярното разстройство е болест като всяка друга и трябва да се лекува. Неотложно и медикаментозно“, посочи бившата спортистка от Националния ансамбъл по художествена гимнастика.

Тя намекна, че е страдала от подобно заболяване, което е причина да скочи от 6-тия етаж на 14 юни през 2016 г.

Лекарите в „Пирогов“ определиха оцеляването ѝ като медицинско чудо. И не просто, защото остана жива, а и защото към днешна дата е здрава, напълно възстановена и със стабилен опорно-двигателен апарат. По-красива и зряла от всякога.

„Баба ми и дядо ми са ме отгледали, тъй като загубих майка си твърде рано. Възпитана съм морал от друго време. Сега, като върна лентата, много ми е мъчно, че съм причинявала всичко това на баба си. Тя беше против да ме вижда с огромни изкуствени мигли и с надути устни. Веднъж даже на шега ми каза – няма ли как с една спринцовка да си налееш мозък“, пошегува се Цвети, която е кръстена именно на нейната баба, вече покойник.

„Чалга“ е по кината в цялата страна, а екипът на Мариан Вълев обикаля градовете за премиерата.