Буч от „Ъпсурт“: Депутатът Ицо Хазарта е наркоман, който крадеше цигари от майка си

Буч от „Ъпсурт“: Депутатът Ицо Хазарта е наркоман, който крадеше цигари от майка си
Емблематичната хип-хоп група създаде най-добрите песни в този жанр. Буч е най-вдясно

„Ицо Хазарта го познавам по-добре от жена му. Това е човек, който пие, друса се и не може да се контролира. Имаше период, в който нямаше 1 лев в джоба – крадеше пари от майка си за цигари и кафе“.

С тези скандални разкрития ни озадачи бившият член на една от най-успешните рап групи у нас – Красимир Геров – Буч от „Ъпсурт“.

Признанията са отговор на нападките на Хазарта по негов адрес в подкаста на Тото от „Скандал“ преди известно време.

В други свои интервюта Ицо Хазарта също е казвал, че Буч е мъж на 40 години, който чака облаги на чужб гръб. Не се трудел достатъчно за групата и постоянно се скатавал. По думите на Христо Петров колегата му Буч живеел с майка си, въпреки, че отдавна не бил „момче от квартала“, а зрял мъж.

ТВМЕДИА припомня, че емблематичната група се разпадна през 2019, след като тримата й членове не се разбираха помежду си и постоянно се караха за пари и проценти от участия.

Приятелството от детството не успя да закрепи хип-хоп триото – Ицо Хазарта, Бат’ Венци и Буч, които творят рими срещу политиците от далечната 1996 година насам.

Към днешна дата Христо Петров – Хазарта е депутат от „Продължаваме промяната“. Както ТВМЕДИА вече писа, наскоро лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов настоя в Народното събрание регулярно да се прави тест за наркотици, защото е убеден, че ще изникнат много положителни проби в сградата, на която пише „Съединението прави силата“.

Според привърженици на Буч Христо Петров-Хазарта изобщо не се справя с работата си като народен представител. Нещо повече, има парадокс в това, че именно той възпя навремето римите „Иди в парламента, никога нема да имаш хемороиди“ и „Естествено, господин депутат не шмърка нищо евтино“.

„През 2003 година аз бях единственият член от групата, който работеше и от тази заплата съм плащал за репетициите на групата, преди да запишем албума „Поп Фолк“, докато ти искаше стотинки за кафе и гепеше от цигарите на майка си.

Винаги съм изпълнявал стриктно това за което се бяхме разбрали!
Да „пийвам“ и да „чадвам“ по никакъв начин не ми се е отразявало негативно на професионалните ми задължения и ангажимента, както към групата така и към хората. Това, че ти имаше проблеми с алкохола и наркотиците и не можеше да ги контролираш е твоя отговорност. Няма да коментирам колко срам съм брал заради тебе в този период. Никога не съм си позволявал да прекалявам и една бира или едно уиски не ми е пречело да се отпусна и да си свърша работата. Напротив, сам знаеш как влияя на хората когато сме били на сцена“, пише откровено и с огорчение Буч.

 

Красимир Геров-Буч сподели и още един интересен факт от живота на Хазарта – когато се напивал той си пускал сръбски песни на Весна Змянц, Бобан Здравкович и Валдес. Той от душа се наслаждавал на балканския жанр, а пред хората настоявал, че не понася този стил музика.

Цялото изявление на Геров може да видите тук: https://www.facebook.com/BUCH.Music 

Снимки: БУЛФОТО и личен архив