Бях бездушна глупачка, мислех се за звезда

Бях бездушна глупачка, мислех се за звезда
Певицата Андреа пусна умилителна публикация за 8 март. За празника на жената, които някои усещат повече като празника на майката, изпълнителката реши да разкаже емоционална история, в която признава, че се е мислила за звезда. 
„Бях глупава и бездушна“, споделя Андреа и се връща назад в годините, когато семейството им отглеждало обучена немска овчарка.
Кучето остаряло и починало, а тогавашната певица на „Пайнер“ не се трогнала особено от смъртта на домашния си любимец. Днес обаче намерила каишката на Сузи и от очите ѝ бликнали сълзи.
Ето целия разказ на Андреа:
Когато бяхме малки с брат ми, баща ми я доведе. Беше немска овчарка – Канадски вълк. Стана ни майка и баща, пазеше ме и ни възпитаваше! Беше част от семейството! Когато я изваждах навън не даваше на никого да говори с мен. Баща ми беше бивш полицай и граничар, затова беше възпитана особено. Но как само ни обичаше тази Сузи! 2009 година се помислих за звезда и не видях нейното остаряване, нейния край, бях бездушна.
Тате казва: “кучетата ги изпраща Господ, за да ни напомнят, че сме хора!”.
Глупачката аз, намерих повода и вчера 15 години след като е починала ми стана мъчно, знам, че е в Рая сега! Но аз тогава бях човек, който не харесвах и тя ми напомни! Обичам те, Сузи ! Най-умното момиче, най-силната майка на нас, най-добрият приятел!
Всички реакции:

36