Бойко живее в страх и е нещастен

Бойко живее в страх и е нещастен
Арестът на Бойко Борисов. СНИМКА: БУЛФОТО


Бойко Борисов живее в страх. Той е нещастен човек, повярвай ми – ние с теб сме много по-щастливи. Дали ще бъде съден и вкаран в затвора – общо взето няма никакво значение за бъдещето на България. Дали ще е в килия или ще го оставят да си дебелее и тлъстее в Банкя –  все тая. 

Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров в интервю пред журналиста Мартин Карбовски. 

Вечният хулиган говори открито за буйния си нрав, сблъсъците с полицията, алкохола, семейството, политиката.

„Много съм изморен от всичко,  което преживях, но докато не падна и не се откажа от живота – никой не е свръшен. Никой не излиза нормален от политиката и всеки носи някакви травми. Само на тепегьозите и безчувствените не им пука. А Борисов е тарикат“, допълни Сидеров.

Като пред колега той направи политически анализи на настоящата политическа обстановка и обрисува основните играчи на политическата сцена (преди да влезе в политиката Волен Сидеров е политически журналист, автор на стотици материали и статии, бел. авт.).

Волен в Първо районно. Връхлетя в сградата, за да поиска обяснение кой е назначил Симона Радева в МВР.


Ето и неговият блиц-разбор за партиите и техните лидери:

„Продължаваме промяната“ – неопитни, но свръхамбициозни.

„Демократична България“ – безлични. Не знаят какво искат и защо го искат, не се бият за каузите си. Да си евроатлантик не може да бъде кауза, какво ще правят, когато един ден този съюз се разпадне?

БСП – Корнелия Нинова е боец, жена с характер. напук на всички подмятания, че е съсипала БСП – не, напротив. Тя разчисти партията от плявата. Тя е пич. Нямаме пряка връзка с нея и не съм ѝ го казвал, но ето – казвам го, тя е мъжка Мара.

Възраждане – интересен случай. С Костадин се познаваме от години, давал съм му и съвети. Но в един момент си внуши, че ще занули всички. Той е влюбен в себе си. В същото време повтаря неща, които съм правил преди 15 години и ги приписва за свои. Не държа правата на патриотизма, но нищо не му пречи да каже, че тези идеи са на Волен Сидеров. Това не е ревност, но смятам, че трябва да има почтеност в заимстването на идеи.

Сидеров в „Електрохолд“ – поиска сметка на дружеството защо са спрели тока на телевизия „Алфа“

Български възход – Руска салата. Салата „Оливие“. Със Стефан Янев се видяхме веднъж, седна до мен. Той е такъв човек, че малко не можеш да разбереш какво му е в главата. Мисля, че формацията му е ден до пладне, защото няма ясна иделогия.

ИТН – Познавам Слави от студентските му години. Той е супер амбициозен. Но и много поръчки прие. Иначе го познавам от времето, когато идваше и разказваше вицове, забавляваше компании заедно с Годжи. Той не е кофти човек, има достойнство, мъжкар е, но животът му предлага някакви изкушения. Иска да играе роля на самурай, както повечето мъже, но понякога се налага и да мием чиниите в кухнята. В известен смисъл го съжалявам. Дълго време се канеше да влезе в политиката с Любо Дилов и Краси Каракачанов. Не храня злоба към него, сигурен съм – и той към мен. Той е пич и мъж.

„Понякога си говорим с жена ми вечер и аз казвам на Деница, на това прекрасно младо момиче, което стана моя жена – ти си ме избрала такъв, какъвто съм. Да, аз съм хулиган. Ако не бях такъв, нямаше да съм Волен Сидеров, а някоя лабораторна мишка, Мунчо Мунчев“, сподели Сидеров.

Волен на сватбата с Деница Гаджева. Между тях – синът им Волен – младши. Кадър: БУЛФОТО
Лошото момче на българската политика. Снимка: БУЛФОТО

Цялото видео: