Борисов: Зеленски не се нуждае от сълзливите селфита на Петков

Борисов: Зеленски не се нуждае от сълзливите селфита на Петков

„Зеленски не се нуждае от сълзливите селфита на нашия премиер. Но както всичко е задкулисно и тайно, и тук е така, както обещаваха от „Промяната“… Слави Трифонов, Да България, БСП – нищо от това, което говориха на избирателите си, не се случи. Изнасяме в пъти повече от февруари насам. Оръжейните ни заводи работят на макс. Точно продукцията, която се използва в Украйна. Нали вашите разследващи колеги извадиха самолетите, товарителниците. Това е лицемерие, това е двуличие. Те просто лъжат от сърце. А дали сме изнасяли за Русия – не знам“.

Това обяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти и активисти на формацията в  Светли понеделник. Мястото на събитието се проведе в църквата „Рождество Христово“ в село Шипка.

„В Русия в момента управлява един агресор, един диктатор. И ние незабавно трябва да направим това, което целият демократичен свят направи. Между другото, поздравявам колегата Макрон за изборната му победа“, отбеляза Борисов.

„Днес, на този свят празник да си говорим за вот на недоверие, не считам за сериозно. Те се провалиха във всичко. В момента това, което правят те, е да окрадат енергетиката и да поставят бъдещото управление във финансова безизходица. Някой ще тръгне да прави в енергетиката реформи, само че парите ще са свършили. Нали виждате как навсякъде са нацвъкали солари. Кой ще плаща? Българинът. А сега и батерии ще сложат. Нали ви извадихме документите – какво са подписвали с офшорна компания. Как я избраха точно тази! Висша степен на корупция! Ако не са съгласни, да обжалват в арбитража в Париж“, коментира Борисов.

Снимка: БУЛФОТО