Скандалният шеф Петров: Силвена Роу е като баба, която си меси козунаците!

Скандалният шеф Петров: Силвена Роу е като баба, която си меси козунаците!
Борис Петров не мълчи на никого

„Баба меси козунаците!“. Така шеф Борис Петров коментира разголената снимка на своята колежка Силвена Роу. Мастершефката искаше да демонснтрира топ форма за годините си в социалните мрежи. Фотосът предизвика както вълна от симпатии и одобрение, така и голям хейт по адрес на Роу.

„Не ви ли е срам постоянно да говорите за секс и храна? Не ви отива на годините! Вече сте дърта! Срам нямате“, пишат под снимката.

Други пък я приветстват: „Стилна, свободна, красива, енергична, прекрасна Силвена“.

Не на такова мнение е Борис Петров, който често си позволява да се шегува с Роу. Според него тя не е истински готвач, а уменията ѝ са поза и маркетинг.

ТВМЕДИА се увери, че разприте и интригите не липсват дори в престижната професия на супер готвачите. Майтор Петров отдавна е известен със своя пиперлив език и обиди, които често сипе насам-натам. Той беше един от най-култовите участници на „Вип Брадър“, където се караше с всички съквартиранти. Но въпреки това не спираше да им готви.

Снимката предизвика вълна от реакции. От одобрителни, до обиди и подигравки

До скоро шеф Петров се подиграваше и на своя колега Андре Токев. Наричаше го „алкохолик с треперещи ръце, който скоро трябва да излезе в пенсия и да спре да работи“.

ТВМЕДИА публикува какво написа Роу преди и след реакциите от въпросната снимка. 
Знайте , че най- безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден е да се превръщате в по- силна, по- здрава и по- щастлива версия на самите себе си! 
Вие сте моето вдъхновение!
Аз съм това , с което се храня!
Аааа , ново Ти-Ви шоу! Скоро!
Храна& Секс! Нови ресторанти!
Нека живеем, нашият най – чудесен живот!
Предният ми пост възбуди много коментари! Повечето , както винаги, разбира се позитивни и споделящи моята страст за здравословен начин на живот! Имаше малко и нападения, естествено, всеки има мнение! Няма лошо! Засегнати дами на определена възраст, премирени със сивият проспект на остаряване ! Ех, била съм гола! Не съвсем! Нямаше нищо неморално в този пост! Просто исках да ви покажа , че е напълно възможно да изглеждате , както вие си искате в каквато и да била възраст! Всичко е в наши ръце! И аз искам да изглеждам така както се чувствам – фит, силна, активна, пълна с енергия!!! А на както бях – погледнете снимката тук!
Кой би се вдъхновил от тази снимка ?
Публикувах постът вчера, защото години наред аз се разнасям с екстра тегло и в същото време , практикувайки биохакинг, аз успявам да забавя процесът на остаряване, аз успях да въведа промени при себе си!
Тези от вас, които си мислят, че остаряването е неизбежно….защо не , за вас явно е неизбежно! Аз, от друга страна , правя всичко възможно , да избегна тази болест наречена ОСТАРЯВАНЕ! Аз , не мога да си позволя да съм обезсилена, прегърбена, натоварена, изсушена!
Аз не искам;
•повишено кръвно налягане
•висока кръвна захар
•излишни телесни мазнини около талията
•високи нива на холестерол
• високи триглицериди
Да, приятели, влошение на един даже от тези маркери е знак на остаряване на нашите клетки !
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за мен!
Напълно възможно е да живеете до дълга хронологична възраст без типичните гореспоменати знаци на остаряване! Моята формула- дълга хронологична възраст& намалена и млада биологична възраст!
Не е суетност! Гореспоменатите са част от най – важните маркери на нашето метаболично здраве. Също така, те са знаците на остаряване …
Тяхното влошаване е начало на най- лошите възпалителни процеси в нас!
Е, не знам за вас , но аз винаги ще избирам здравето, силата , енергията , желанието!
А вие?