Австралиец си взе кукли за съпруги

Австралиец си взе кукли за съпруги

След опустошителна раздяла и години без физическа интимност, 54-годишният австралиец Род прави смел ход да закупи секс кукла за $2064 на име Карина.

Той е дърводелец от селския Нов Южен Уелс. Намерил куклата, докато си търсел секс-играчки в интернет. Историята бе разказана и от New York Post

Въпреки че до този момент Род няма никакви познания за секс куклите, мъжът признава, че това е едно от най-смислените решения, променили завинаги живота му.

„Най-накрая намерих някого, за когото да се грижа. Кари стана мой спътник. Бавно сърцето ми се отвори и бях разсеян от скръбта си от загубата на бившата си годеница. Тази болка и мъка просто нямаше да изчезне от само себе си“, казва Род.

Само два месеца след като прибира куклата Карина вкъщи, Род взима решение да я представи на майка си във Виктория. 85-годишната жена в началото едва не припада от шока, че синът ѝ има „връзка“ с кукла.

„В началото я гледаше сякаш Кари е отворна. Мразеше я. Мислеше ме за луд. После обаче полека-лека майка взе да я приема и дори да се грижи за нея. Според дори ѝ се отключи майчинският инстинкт. Купуваше рокли и бижута за Карина. В нейно лице видя дъщерята, която никога не е имала“, разказва мъжът.

Преди няколко месеца Род купува втора кукла – Лорън. „Жената“ е намалена цена от 2000 долара, а той я описва като „мечтателка“ и сестра на Карина.

Австралиецът използва свободното си време, за да ги къпе, облича, глези и снима. Откакто притежава куклите, Род се интересува от фотография и управлява акаунт в Instagram, @karina_luvly.