Ани и Явор били заедно от деца

Ани и Явор били заедно от деца

Убитите на пътя Ани и Явор се познавали от съвсем малки деца. Един за друг казвали, че това е голямата любов. По-късно пътищата им се разделят, Ани заминава за Франция, а Явор остава тук. И така до 2019, когато се виждат отново и детската им любов оживява с пълна сила. Тя се завръща у нас и заживява при него. Скоро е трябвало да се сгодят. А вместо сватба сега двете им почернени семейства организират погребения.

Това заяви със сълзи на очите сестрата на Ани Марина в ефира на Нова.

„Дори да е бил заслепен, нищо не оправдава скоростта, с която шофьорът е преминал там, има го записано на камерите и това не може да бъде оспорено. Тежко е, много е тежко. Тежко е дори и за неговите родители, само че, за разлика от нашата трагедия, те могат да прегърнат детето си, а ние вече не може да ги прегърнем“, каза Марина.

Ани си е малката ми сестра, животът ѝ бе отнет. Искам да има правосъдие за нейния живот и живота на Явор – двама ценностни души. 

Тя разказа, че Ани се е прибрала от Франция, за да построи живота си с Явор. 

„Ани и Явор бяха чисти души, винаги усмихнати, спокойни, искащи да помогнат, да направят нещо за всеки, с много планове, много амбиции”, разказа Марина.

„Щом е имал силата да кара с такава скорост, сега да има силата да излежи това, което трябва да излежи“, каза още почернената сестра на Ани.