Андреа: Кобрата ме преследва, иска деца и от мен

Андреа: Кобрата ме преследва, иска деца и от мен

„С Кубрат Пулев не сме заедно от 2 години. Той продължи живота си с други хора, но не ме оставя да намеря нов човек до себе си. Понякога съм си мислила дори да напусна пределите на България, за да избягам от този тормоз и стрес. Той вече има деца, но иска и ние да имаме наши“.
Това заяви попфолк певицата Андреа, видя ТВМЕДИА. Изпълнителката отново хвърли бомба в медийното пространство. Признанията ѝ дойдоха, както винаги от личния ѝ Инстаграм профил. Там понякога фенове я питат вярно ли е това-онова, a тя с охота отговаря откровено как върви личният ѝ живот.

 

Андреа до най-добрата си приятелка Николета Лозанова на мач на Кобрата

 

Андреа неведнъж е намеквала, че най-добрият ни български боксьор има деца, които крие от прожекторите на медиите. Той обаче категорично отхвърля подобни твърдения. Къде е истината – един Бог знае.

Певицата съобщи още, че именно той е бил в основата тя да напусне музикална компания „Пайнер“. Решението взела под натиск.

„Оказа се, че той изобщо не иска да бъда певица, не просто да напусна „Пайнер“, казва Андреа.

Тя зачеркна и темата за морала.

По думите ѝ, въпреки, че се снима разголена и пее чалга песни, нейният морал е на много по-високи нива от неговия.

„Темата за морала, семейните ценности и патриотизма – това са просто кухи думи, които тръби по телевизията. В действителност той няма морал“, отсича блондинката.