Амбициозни селяни ни тровят!

Амбициозни селяни ни тровят!
Директен, както винаги! Топ готвачът Борис Петров буквално направи „на салата“ куцо, кьораво и сакато, което е решило, че може да готви. В случая – да меси хляб с квас. Най-чаровният хейтър в кухнята не пропусна да насоли и  самопровъзгласилите се за експерти в областта на кулинарията и ги попари с поредния си култов статус.
„Хляб с квас, направен от некъдърници, е отрова! Гледам колко модерно стана всички да правят различни видове хляб с квас!? Разни „каки“, повечето веганки. Който разбира и който не разбира. Нямате представа колко тънка е линията на тези високо киселинни изделия с живи бактерии, колко лесно могат да разболеят и най-малкото да понижат pH и да развалят вечерята или нощта три часа след нея.
У нас е пълно с „професионалисти“ дето като „жабата“, която гледайки коня и тя си вдигнала крак да я подкопават.
За това хора, когато ви сервират „красив хлаб“, помиришете сърцевината, вижте дали в устата не става на топче с висока киселинност и не го яжте. Миризма, докато е топъл – лъже. Иначе за вкъщи може да го тествате във вода с лакмос за киселинност.
И без това сме болна нация, а амбициозните селяни с кръчми да ни тровят още с емблемата „Чисто-Био“.