Защо Кубрат Пулев призна за детето си едва сега?

Защо Кубрат Пулев призна за детето си едва сега?

Най-добрият ни боксьор в свръхтежка категория Кубрат Пулев призна в национален ефир, че е станал татко. Дъщеричката му носи името Христина и празнува имен ден на Коледа, Рождество Христово.

Пулев не посочи обаче кога е родена първата му рожба. Той скри и коя е майката.

„Открих истинската любов. Просто тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам и е нещо наистина уникално. Едно създание, което щъркелът ми донесе. Казва се Христина. Скоро преосмислих като цяло отношението си към жените. Тя е момиченце и гледам на жените от бащина гледна точка“, каза още боксьорът.

Бившата му и дългогодишна приятелка Андреа обаче съобщи още през пролетта, че Кубрат има дете.

„Точно ти ли ще четеш морал от телевизора? Как не ви е срам с брат ти? Добре, че не ти се вързах да ти раждам! Да му мисли онази с к*пелетата“, написа през май месец попфолк певицата на шльокавица в личния си инстаграм профил.

Мнозина не повярваха на думите ѝ. Обясниха си поведението ѝ с ревност и яд, че е сменена с друга. Оказва се обаче, че блондинката е казвала истината. Защо Кубрат е криел за детето досега – само той си знае.

Андреа неведнъж е изпадала в подобни състояния, свидетелстват запознати. Нейната безгранична любов към Кобрата прерасна в тотална ненавист. Теодора, както е истинското име на изпълнителката, се влюбва в Пулев още като ученичка. Плътно зад него е през цялата му активна кариера на боксьор. Неведнъж е споделяла, че се броят на пръсти мачовете, които е гледала.

„Страх ме беше за него. Треперила съм му много. И накрая какво – лъжи, купища лъжи, изневери и безкраен списък с жени“, закова го наскоро блондинката.

Из София се разнася мълва, че новата жена на Пулев се казва Соня и е позната на Андреа. Тя била скромна и не обичала светлината на прожекторите.

Снимка: БУЛФОТО

Запознати от още по-близо с отношенията на Андреа и Кубрат пък са категорични, че тя е развила дълбока депресия и тревожност след предателствата му.

„Този я травмира. Понякога се държи неадекватно дори в социалките. Явно е много наранена“, коментират активни наблюдатели.

Николета Лозанова и Андреа на мач на Кобрата