Зов за помощ, нека помогнем на малкия Ники!

Зов за помощ, нека помогнем на малкия Ники!
Ники има нужда от нас

Здравейте, ние сме Ралица Панайотова и Ивайло Узунов.

Ще ви разкажем историята на нашият син Никола.

Ники е вече на 7г.
Беше на 2 г., когато разбрахме, че нещо не е нормално в развитието му. Нямаше говор, нямаше очния контакт, пърхаше с ръце, само се въргаляше по земята, не си играеше с нищо и блуждаеше някъде.

Тогава се почна ходенето по лекари, един казва едно, друг казва друго. Ту е аутизъм, ту не е, а ние тотално се объркахме. Почнахме да го водим по уроци при специалист: логопед, психолог, педагог, ерготерапевт, боуентерапия, хипотерапия, плуване, метална аритметика, йога и т.н. Имаме няколко барокамери и от всичко това има голям напредък в развитието. Вече говори има някои работи, които още не разбира, но очния контакт го има, водим диалог, има много знания, но не иска да ги прилага започва да се тръшка и да плаче.

Оказа се че е в аутистичния спектър – „Смесени специфични разстройства в психологичното развитие“. На Ники му трябва съвсем малко и последната ни надежда са стволови клетки.

Обръщам се към всички вас приятели, познати и  непознати нека да помогнем на Ники да бъде поне нормално дете, да му дадем лъч надежда да се оправи, защото наистина му трябва малко, за да излезе от това състояние, да излезе от своя собствен свят и да дойде в нашия нормален свят.

Сумата, която е нужна за една вливка е 10,000€, а на нас са ни нужни поне 3 вливки и сума за път и престой.

МОЖЕ ДА ДАРИТЕ НА НИКИ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:

ПО СМЕТКА“

BG45BPBI79421200034582

ИЛИ ЧРЕЗ ПЛАТФОРМАТА https://pavelandreev.bg/kampanii/127/shtastlivo-detstvo-za-nikola